Vi har stort sett alle stemplede frimerker fra NK 1 til i dag på lager. Alle i prima kvalitet med pent hjørnestempel, eller pent rundstempel. I tillegg til vårt store utvalg i nettbutikken.

1/2 Pris på Handlerkatalogen sine priser, gjelder kun hovednummer. (Unntatt NK 272). Typebestemte merker= pris på forespørsel.

Volumrabatter: Handle for over 1000,- = 40% av Handlerkatalogen sine priser, handle for over 10.000,- = 1/3 av handlerkatelogen sine priser.

Full returrett om du ikke er fornøyd mer frimerkene!

[contact-form-7 id=”55259″ title=”Kontaktskjema bestilling”]

Vi legger fortløpende inn alle NK nr, men det tar litt tid kombinert med alt annet vi har å legge ut.

Se vår frimerke-butikk for hva mer vi har.

Vi er forhandler av Leuchtturm, og tar inn de fleste produkter etter ønske.

Norges største utvalg på nett!

Har du funnet frem din gamle frimerkesamling, eller er du ny på å samle frimerker? Vi har ett godt utvalg frimerker til en meget hyggelig pris!

Det første norske frimerket ble utgitt 1. januar 1855. Det har Norges riksvåpen som motiv, men har ikke tagger eller angivelse av utgiverlandet. Portoen var fire skilling, men i 1871 ble den satt ned til 3 skilling (10 øre). Dette tilsvarte en halv timelønn for en arbeidskar. Politikerne ønsket en lav porto for at det skulle være mulig for folk flest å sende brev, noe man mente ville øke befolkningens lese- og skriveferdigheter. Dette førte til underskudd hos Postverket helt frem til 1880-årene. Blant de mest kjente norske frimerker er posthornserien som kun med mindre justeringer i merkebildet er utgitt uavbrutt til dags dato siden 1871 og således er verdens eldste, uavbrutte frimerkeserie.